Разглеждам посещението на г-н Кулеба като възможност да се търси

...
Разглеждам посещението на г-н Кулеба като възможност да се търси
Коментари Харесай

Иван Анчев: Кулеба ще търси помощ за бъдещи военни доставки

" Разглеждам визитата на господин Кулеба като опция да се търси помощ от страна на България за възможни бъдещи военни доставки ", сподели пред БНР Иван Анчев, посланик и експерт по национална сигурност. 

" Посещението на господин Кулеба е в тази тенденция. Имаме какво да дадем на Украйна ", съобщи Анчев в предаването " Преди всички ".
Визитата на украинския външен министър Дмитро Кубела не е протоколно посещаване за признателност за българското отношение към украинските бежанци. На такова посещаване не му е в този момент времето, посочи Анчев.

По думите му страната ни е в " нелицеприятна група " дружно с Унгария.

" Не мисля, че ще има пробив в това отношение, тъй като в обединението има доста разнопосочни, разностранни ползи . Много от тях са подвластни на тяснопартийни аргументи, също по този начин подвластни и на ползите на една друга страна, забъркана в спора – ползи на Русия ", разяснява Иван Анчев, който изрази песимизъм.

Твърдата позиция на Нинова образува и бездействието на страната , а съдружните участници не биха позволили раздробяване на обединението, уточни дипломатът.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР