Разединеният отбор на Златните в Hell`s Kitchen остава в пълен

...
Разединеният отбор на Златните в Hell`s Kitchen остава в пълен
Коментари Харесай

Разединените звезди в Хелс Китчън постигнаха пирова победа

Разединеният тим на Златните в Hell`s Kitchen остава в цялостен състав. Бони, Гатьо, Гърдева, Китодар, Тома и Изи завоюваха борбата против Червените. Победата им обаче беше пирова, тъй като стана факт поради неточности на Царина и Никол от Червените. Така двете се окичиха с оранжеви престилки и ще се борят за оставането си в Кухнята на Ада. 

Въпреки успеха, Златните са по-разединени от всеки път. Поп фолк дивата Бони влезе в изострен спор с риалити участничката Александра Гърдева. Спорът като че ли демотивира певицата и тя се изолира от останалите звезди. Това беше и повода Бони да се нагърби сама с приготвянето на едно от ястията на Златните, които бяха порицани от началник Виктор Ангелов.

Сините, които изгубиха седмичното предизвикателство, ще би трябвало да прекарат седмица в " Бункера на Ада ". Новопристигналата при тях Симона, която влезе в тима по избор на обичания си Димитър, разочарова досегашните си съотборници Никол и Михаела с постъпката си. Брокерката също беше огорчена от нападателния език на някогашните си сътрудници в кухнята.

В идващия епизод Сините и Червените ще бъдат разтърсени от шокираща вест, обвързвана с началник Ангелов. Последните оживели в Кухнята на Ада ще доближат най-ниската си точка и ще бъдат мощно обезкуражени.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР