Раздялата на Давид Санчес с Ферари само едно състезание след

...
Раздялата на Давид Санчес с Ферари само едно състезание след
Коментари Харесай

Васьор ще уволнява още хора на Биното

Раздялата на Давид Санчес с Ферари единствено едно съревнование след началото на сезона надали ще допадне на водачите на отбора, предвид на приноса на французина за основаването на последните два болида на отбора. Но в италианските медии се появяват от ден на ден догатки, че новият необут в Маранело Фредерик Васьор се употребява с цялостната поддръжка на основния изпълнителен шеф на компанията Бенедото Виня и може да построи отбор по „ собствен усет и предпочитание ”. Разбира се, това е голям риск, само че Васьор е наясно, че без него в никакъв случай няма да успее да промени представянето на Ферари.

Ще има ли чистка на хора, които бяха доста правилни и значими за Биното. Санчес е идеалният образец за това – той имаше значима роля в структурата на отбора, построена от Биното, съвсем същото можем да кажем и за Инаки Руеда, който обаче остана на работа в отбора.
 Леклер се срещна с президента на Ферари Леклер се срещна с президента на Ферари
Лео Турини към този момент уточни, че това се случва, а в пресата започнаха да излизат и имената на тези, които по разнообразни аргументи са напуснали Черните кончета – с изключение на Санчес, са си тръгнали и Джино Росато и Джонатан Джакобази. Очаква се, че Росато, който преди време беше единственият, който се опита да убеди шефовете на Скудерията да не се разделят с Кими Райконен, ще премине на работа в Астън Мартин. Джакобази, който пък е значима фигура в маркетинг департамента на Ферари, ще продължи да работи за италианската компания, само че към този момент няма да се занимава с Формула 1.
 Кой ще смени Давид Санчес във Ферари? Кой ще смени Давид Санчес във Ферари?
Според източници от отбора, Васьор е предизвестил всички значими фигури в отбора, че „ идващите неточности са неприемливи ” и стяга режима по този начин, както за последно това съумяха да създадат Жан Тод и Рос Браун през 90-те години.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР