Разчитахме, като влезем в НАТО, че някой друг ще ни

...
Разчитахме, като влезем в НАТО, че някой друг ще ни
Коментари Харесай

Каракачанов: Има риск за сигурността ни, за пореден път Европа не е адекватна

Разчитахме, като влезем в НАТО, че някой различен ще ни пази, съобщи някогашният боен министър

Няма риск за боен спор на територията на България, тъй като сме член на НАТО. Но има риск за националната ни сигурност и това не е от през вчерашния ден. Това съобщи някогашният боен министър Красимир Каракачанов в студиото на „ “.

По думите му след 1999 година на Българската войска се е гледало като на нещо, от което няма потребност.

Разчитахме, като влезем в НАТО, че някой различен ще ни пази, а като влезем в Европейски Съюз – че някой различен ще ни храни, отсече Каракачанов.

Според него страната ни не би издържала във война, сходна на тази в Украйна, против който и да е съперник.

Това е война, няма какво да се лъжем. Загиват хора, бомбардират се военни обекти. Това е боен спор с две суверенни страни. Пълномащабна военна интервенция: от Крим нахлуват военни сили, през ДНР и ЛНР, както и от Беларус. Би следвало да се каже в прав текст, само че за следващ път Европа нито е съответна, нито е в час, разяснява някогашният боен министър пред Bulgaria ON AIR.

Войната не е решение, а Европейски Съюз води двулична политика, счита Каракачанов.

Нашите политици повтарят клишета от Брюксел и си мислят, че колкото по-добре ги цитират, толкоз по-добре ще се показват. Но Брюксел е несъответстващ! Да се занимават с действителните проблеми, а не да ни изясняват, че има 32-38 пола, настоя почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР