Разчет за работата на община Родопи“ през 2023 година ще

...
Разчет за работата на община Родопи“ през 2023 година ще
Коментари Харесай

Съветниците от „Родопи“ ще дебатират тазгодишния бюджет и референдума за Белащица

Разчет за работата на община „ Родопи “ през 2023 година ще дискутират общинските съветници на днешната сесия на локалния парламент.Местният парламент още веднъж ще дебатира и референдума за отделянето на село Белащица и присъединението му към Пловдив.

Очаква се да бъде импортирано проекто – предложение с съответна дата за осъществяване на допитването.

Председателят на Общински съвет на " Родопи " Георги Цанков разгласи, че той и сътрудниците му от неговата група ще създадат няколко оферти на съвещанието, защото съгласно него проектобюджетът е направен преднамерено от общинската администрация спазвайки единствено инструкциите на кмета, без задоволително изчерпателен разбор и без отчитане на бележките от кметове на обитаеми места и общински съветници.

Съветник №1 в „ Родопи “ ще изиска и увеличение на сумата за правене на Общ организационен проект, както и обезпечаване на средства за по една нова площадка за игра във всяка една от 12-те детски градини на територията на община „ Родопи “.

Ще бъдат поискани ипари за светофарна уредба на околовръстното шосе на Пловдив на разклона за селата Златитрап и Брестовица, както и възобновяване на спортната зала в Брестовица.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР