“Разбрахме се с Барселона за Левандовски. Засега обаче споразумението е

...
“Разбрахме се с Барселона за Левандовски. Засега обаче споразумението е
Коментари Харесай

Кан потвърди новината и обясни защо е променил позицията си

“Разбрахме се с Барселона за Левандовски. Засега обаче съглашението е единствено устно и нищо не е готово ”, изясни някогашният вратар пред “Билд ”.

Според медиите двете управления са си стиснали ръцете за 45+5 млн. евро. По-рано през днешния ден нападателят се сбогува с досегашните си съотборници и би трябвало на следващия ден да потегли към лагера на новия си отбор в Съединени американски щати.

Известно време това лято обаче Кан отхвърляше да одобри офертите на каталунците, само че в последна сметка склони.

“Преди два месеца нямахме нито предложение за Лева, нито негова опция. След това обаче нещата се трансформираха доста ”, изясни Кан.

“Намирам за демонстрация на уязвимост да държиш на нещо единствено поради изключителния си дебелоглав и поради нечие его. В последна сметка става дума за това, което е най-хубаво за Байерн като клуб и за почитателите. Прецених нещата въз основа на всичко това. Трансферът на Левандовски ни дава опция за деяние на пазара, без значение че към този момент взехме най-хубавите вероятни попълнения в лицето на Садио Мане, Нусаир Мазрауи и Райън Гравенберх. Разполагаме с доста добър тим, който има сили да се бори за всички титли ”, приключи Кан.
 Ето по какъв начин Левандовски се сбогува с Байерн Ето по какъв начин Левандовски се сбогува с Байерн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР