Разбрахме се да започнем разговори за регламент, по който да

...
Разбрахме се да започнем разговори за регламент, по който да
Коментари Харесай

Извънредно от НС: Борисов, Василев и Христо Иванов обявиха важно решение, зоват за оставки

Разбрахме се да стартираме диалози за правилник, по който да се избират назначенията в регулаторите. Това съобщи пред медиите Христо Иванов на взаимно изказване с Бойко Борисов и Асен Василев.
„ Подкрепата ни за кабинета беше доказана – както за акад. Денков, по този начин и за Мария Габриел “, добави той и посочи, че са се разбрали шефът и подуправителят на НЗОК да създадат крачка обратно и да подадат оставки.
„ Срещата, която направихме, реши няколко неща. Благодаря на Христо Иванов и Асен Василев “, съобщи Борисов.
„ Няма да желая оставката на Асен Василев, тъй като ми изясни, че за последния месец има 1 милиарда повече събрани. Доста неща си поговорихме за данъчните закони “, разяснява водачът на ГЕРБ на въпрос за рецензиите към бюджета на Асен Василев и дали ще му изиска оставките, предава Блиц.
Асен Василев се похвали с огромна събираемост и разгласи, че от 0,8 дефицитът за ноември ще падне на 0,6. „ На път сме да осъществим бюджета с по-малък недостиг от заложения. Има поддръжка за бюджета “, безапелационен е финансовият министър.
„ След вчерашния ден, в който всики видяхме, че проявлението на мускули води до поглъщане на една говорилня, която не е съвременна, по тази причина организирахме час и половина диалози – бюджетът на НЗОК и бюджетът на страната ще бъдат подкрепени “ разгласи Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР