,,Разбирам желанието на всички хора нещата да се решат бързо,

...
,,Разбирам желанието на всички хора нещата да се решат бързо,
Коментари Харесай

Денков: Продължават да се разчистват пътищата, но в някой области е по-трудно


,,Разбирам желанието на всички хора нещата да се решат бързо, само че това значи наличните екипи да имат задоволително време, с цел да отстранят всички стотици повреди по електрозахранването. Ситуацията е тежка съвсем в цялата страна, изключително в североизточна България``, съобщи министър председателят акад. Николай Денков. Министър-председателят на изключително заседание в Министерския съвет.

,,Над 100 индивида са били освободени от снежни клопки с помощта на другите институции.``

,,В над 1000 население места към момента нямаме подаване на ток. Това е нещо, което може да се планува, само че не може да се предотврати в подобен период. В момента обстановката е тежка в съвсем цялата страна. Над 100 индивида през тази нощ са били освободени от снежни капани``, добави той.

“Продължават да се разчистват пътищата, само че в някой области е по-трудно. В Шумен, Силистра, Разград ще продължи да бъде тежко в идващите часове”, добави Денков.

Той подсети, че преди 2 дни Национален институт по метеорология и хидрология в предизвестил, че следва утежняване на времето и композиция от тежък, влажен сняг и ветрове. Денков уточни, че схваща желанието на всички хора нещата да се решат бързо, само че в усложнената конюнктура лишава повече време.

Очаквайте детайлности!

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР