Разбира се и любимият на всички Дядо Коледа ще ви

...
Разбира се и любимият на всички Дядо Коледа ще ви
Коментари Харесай

За четвърта поредна година Utopia Forest организира традиционния си Коледен базар в Утопичната гора

Разбира се и обичаният на всички Дядо Коледа ще ви чака там, с цел да се снима с вас и децата ви

За четвърта поредна година жителите и гостите на Бургас ще могат да се насладят на приказната атмосфера на горския Коледен базар на Utopia Forest. По традиция домакините са поканили едни от най-популярните арт създатели на ръчно направени дарове, тъй че с изключение на приятна и празнична конюнктура гостите на Базара ще могат да изберат неповторими коледни подаръчета и да зарадват своите близки с тях. В дребните дървени къщички на изложители ще открието по нещо за всеки изискан усет.

И несъмнено домакините отновно са се погрижили за вашето въодушевление с една от най-приказните и сантиментални коледни украси в града ни. Освен някои от най-ярките български handmade актьори и създатели, домакините ще ни срещнат с музикални реализатори, куклен спектакъл навън, илюзионист, уъркшопи и още доста изненади.

Разбира се и обичаният на всички Дядо Коледа ще ви чака там, с цел да се снима с вас и децата ви, а в случай че желаете можете да изненадата вашите малчугани като персонално Утопичният дядо Коледа им сервира приготвените от вас коледни дарове, хохохо.

„ Коледният базар е нещо, което през миналите четири години се трансформира в голямо събитие за нашия район и нас самите, по тази причина сме извънредно разчувствани, че и през тази година той ще е реалност. Този път взехме решение да наблегнем на занимателна стратегия, която да радва всеки клиент. Ще имаме музикални групи онлайн, куклен спектакъл навън за най-малките, илюзионист, както и разнообразни уъркшопи за деца. Всички познаваме нашата прелестна гора в парк „ Росенец “, където всеки клиент може да се наслаждения на прелестните коледни произведения на всички тези надарени български създатели.

       Естествено на нашето Коледно барбекю ще приготвим доста вкусни кулинарни изкушения, както и загряващи питиета, които в допълнение предават коледно въодушевление на всеки клиент. Каним всеки бургазлия или посетител на града да усети тази коледна приказка “, разясниха уредниците от хотелски комплекс Utopia Forest.

„ Съветваме всеки един от нашите посетители да опита и да се допре до неповторимите и галщи сетивата Шоколадите на Дада., които също ще си имат приказна къщурка при нас. „, допълниха те.

Първият коледен базар стартира на 14 декември и ще продължи до 17, а вторият ще бъде на връх коледните празници от 22 до 27 декември.

Програма за коледните базари в хотел Utopia Forest:

16 декември/събота

18:00 – DJ празненство в гората със специфичен посетител барманът Стилиян Димов, който е приготвил специфични оферти за нашите посетители

17 декември/неделя

16:30 Куклен спектакъл

18:00 – DJ Vasil

23 декември/събота

18:00 – DJ Vesi със специфичен посетител барманът Стилиян Димов, който е приготвил специфични оферти за нашите посетители

25 декември/понеделник

16:00-музика/Ваньо и Дишо онлайн

18:00 коледари

26 декември/вторник

16:00-Stefan magic

18:00-дует paradox онлайн

27 декември/вторник

16:00-музика/Ваньо и Дишо онлайн

Очакваме Ви!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР