Разбира се, че коалицията Обединени патриоти продължава да съществува. Не

...
Разбира се, че коалицията Обединени патриоти продължава да съществува. Не
Коментари Харесай

Валери Симеонов: В България нищо не се променя

Разбира се, че обединението Обединени патриоти продължава да съществува. Не знам какво твърди Волен Сидеров, само че името е изцяло законно и признато на постоянно съвещание, на каквото той отсъстваше и на каквото той бе отхвърлен от управлението. Това съобщи в студиото на ``Още от деня`` по Българска национална телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов, написа Novini.bg.

Симеонов акцентира, че сред тримата водачи в дребната коалиция в никакъв случай не е имало злоба.

,,В неприсъствен разговор със Сидеров няма да влизам, пък той да приказва каквото си желае, само че няма свада, няма скандал, за какъвто мечтаят всички публицисти. Няма по какъв начин да пристрастености, когато не идваш на работа``, добави някогашният вицепремиер.

Той заяви още, че за изборите в София НФСБ ще бъде в коалиция с ДСБ и тя ще се споделя ДСБ – либерали, като до 24 септември ще бъде показана и листата им.

По думите му малко евентуално е да има балотаж сред Мая Манолова и Йорданка Фандъкова, какъвто предвиждат множеството социолози.

Валери Симеонов разяснява и ръководството на страната.

,,Всичко може да разклати обединението. Да, имаме управническа стратегия и тъкмо нейното нарушение може да провали обединението, както и корупционни покупко-продажби, естествено``, безапелационен бе Симеонов и изрече мнение, че се пробва да се бори против лобизма и олигархията, само че не съумява, тъй като има парализа във властта.

,,Трябва да се откри метод за смяна на нещата, тъй като за момента нищо не се трансформира в България. Да, стопанската система върви, само че сериозните проблеми си седят. Проблемите се позволяват с диалог и диалог``, разяснява ръководителят на НФСБ и още един път подсети, че Законът за шума е един от най-полезните закони в страната.

По отношение на шпионския скандал Симеонов уточни, че тематиката е била прекомерно политизирана и прикани преди всичко да се изчака прокуратурата да си свърши работата и тогава да се разяснява този въпрос.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР