Разбира се, че ако ни поканят на разговори от Демократична

...
Разбира се, че ако ни поканят на разговори от Демократична
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: При нормален диалог между четирите партии ще можем да разрешим всеки проблем

" Разбира се, че в случай че ни поканят на диалози от Демократична България, ще откликнем. Ние сме го заявявали още като излязохме от тази коалиция. Надявам се в случай че мандатът отиде в Българска социалистическа партия те да постъпят по същия метод, тъй като ние бихме постъпили тъкмо по този метод ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов.

" Ние бяхме пределно ясни. Имахме едни условия, които знаете по какъв начин стигнаха до тях. Тоест, в случай че " Продължаваме промяната " бяха подходили както сега декларират че биха подходили " Демократична България ", в случай че мандатът отиде при тях, не е невероятно още в този момент който и да е там да беше внесъл цялостен мандат. Тоест, с министерски съвет и който да има поддръжка. Всички имат време до връчването на третия мандат да си помислят, да си охладят пристрастеностите и главите. Надявам се мандатът да не отиде във " Възраждане " и Движение за права и свободи, тъй като тогава ще завърши разговора преди да е почнал. Ако има естествен разговор сред четирите партии не мисля, че има проблем, който да не може да бъде решен. Ние постоянно сме постъпвали поредно, без значение от следствията ", сподели Йорданов. 

" Не желая да разясня социологически организации, тъй като същата организация вижте какво е написала три дни преди последните парламентарни избори. Сравнете го с резултата. Да не приказваме, че социологията е точна просвета и получаваш това, което плащаш. Ние сме за това да има опция за изстудяване на пристрастеностите и прагматичен метод. Ако е при нас, Демократична България или Българска социалистическа партия мандата, не очаквайте да поканим на диалози ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ", приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР