Разбиха престъпна група за трафик на хора в Германия, съобщиха

...
Разбиха престъпна група за трафик на хора в Германия, съобщиха
Коментари Харесай

Разбиха престъпна група за проституция в Германия

Разбиха незаконна група за трафик на хора в Германия, оповестиха от прокуратурата. По делото са привлечени в качеството си на обвинени осем души - български жители.

В хода на следствието е открито, че незаконната активност се е правила през последните четири години на територията на разнообразни градове в Германия, главно в Билефелд и Берлин.

Жертвите са били принуждавани да правят полови услуги против възнаграждение, посредством изнудване, упражнено физическо и психическо принуждение, отправяне на закани по отношение на личността им и тази на техни родственици.

Същите били държани в наложително послушание, забраняван им е бил контакт с околните , както и да напущат страната. За задачата причинителите взимали мобилните им телефони, персоналните им документи, не им разрешавали да излизат независимо.

Сексуалните услуги се предоставяли от жертвите против възнаграждение непосредствено на причинителите . Установени са пет жертви на трафик - дами - български жители, които са набрани от разнообразни градове в България и превозени до Германия, посредством потреблението на насила, въвеждане им в подвеждане и незаконно отнемане от независимост.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор от прокуратурата в Плевен обвинените са задържани за период до 72 часа , като следва да им бъде пожелан непрекъснат арест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР