Разбиха екипи, които работеха по разчленените трупове, каза бившият вътрешен

...
Разбиха екипи, които работеха по разчленените трупове, каза бившият вътрешен
Коментари Харесай

Сътресения в МВР заради рокадите на шефовете, излъгали Демерджиев за среща на Младен Маринов с полицаи

Разбиха екипи, които работеха по разчленените трупове, сподели някогашният вътрешен министър 

Системата е в стрес поради рокадите по върховете на Министерство на вътрешните работи. Разбиха екипи, които работеха по разчленените трупове. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ някогашният вътрешен министър Младен Маринов. 

„ Създава се напрежение в системата. Това ме тормози “, показа той.

Според него напрежението е почнало при чистката, когато вътрешен министър бе Бойко Рашков. 

Стигна се даже до ареста на нашия водач Бойко Борисов, за което съдът сподели, че е противозаконен, напомня Маринов. 

„ Оказва се, че шефовете на столичните РПУ-та не са заменени поради чадър над Георги Семерджиев. Не разбрах обаче какви са претекстовете “, добави той. 

„ Всеки министър, основен секретар или началник на ОД на Министерство на вътрешните работи може да си прави екип. Нужна е доста добра връзка сред структурите, с цел да работи добре системата “, акцентира някогашният министър. 

„ Семерджиев го задържахме за опиати и лежа 8 месеца в ареста. Сега се лепят етикети на всички служител на реда. Трябва случаите да ги преглеждаме поотделно. Ние хванахме служители на реда, които популяризират опиати. Те бяха уволнени като спазвахме процедурите, с цел да нямат късмет посредством съда да се върнат в системата “, добави той.

Младите фрагменти не могат да одобряват опит от старите, поради това което се случва в Министерство на вътрешните работи, съобщи Маринов. 

Според него вътрешният министър Иван Демерджиев е бил измамен. Нямал съм срещи с шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил, твърди той.

Познавам Светослав Григоров, защото сме служили дружно преди доста години, само че не съм ходил в Кюстендил с месеци, съобщи някогашният министър. 

Не съм се виждал с него, до момента в който е бил началник на ОД на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил, акцентира той.

„ Аз съм служител на реда. Политик не е специалност. Не виждам нищо неприятно да се срещам с служители на реда “, показа Маринов. 

„ Отклонява се публичното внимание, само че това няма да реши политическата, икономическата и всички останали рецесии. Предпочитам да приказваме за наболелите тематики. Три пъти ви споделям, че не съм се срещал с някогашния началник на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил. Чувствам се като на разпит “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР