Разберете защо трябва да имате котка в дома си! Вижте какви

...
Разберете защо трябва да имате котка в дома си!
Вижте какви
Коментари Харесай

Разберете защо трябва да имате котка в дома си!

Разберете за какво би трябвало да имате котка в дома си!

Вижте какви сили крият котките и ще разберете за какво античните египтяни са ги считали за божествени същества. Притеснява ли ви, когато котката се гали в краката ви? Не я отблъсквайте, тъй като по този метод тя споделя астралните си сили с вас. Ако я отблъснете, вие се лишавате от спомагателната позитивна мощ, която котката желае да ви подари.

При котките няма повторно. Повторно не могат да ви дарят с такива астрални сили, а може и да отдръпват силите, които преди този момент са ви дали. Котките са пазители на дома, в който живеят, пазят го от зли духове – хората имат вяра в това още доста от дълго време.

Територията, която котката счита за своя я благославя с позитивна аура. Според вярванията наличието й оказва помощ, в случай че някой се реалокира в остаряла къща, където преди този момент е живял някой различен. Когато котката откри зли духове в къщата, съгласно изказванията на познавачите в тази област, тя се пробва да дефинира техните планове, а по-късно ги отстранява напълно от вкъщи благодарение на своите астрални качества.

Човек може да помогне на котката си в тази задача, в случай че прекади цялото пространство с пелин. Пелинът се смята за доста мощно средство. Смята се, че котката пази от отрицателни въздействия, тъй че всеки, който се опасява от уроки или прекомерно постоянно се среща с някой, с който го свързват негативни страсти, може да се радва на компанията на котка.

Галете котката с двете си ръце, галете лявата й лапа и продължите по този начин до опашката.

Котките са канали, посредством които се предава галактическата сила и те могат да внесат огромно количество позитивна сила в дома.

Котките избират геопатогенната зона в къщата, в която живеят. Тези зони са места, където има огромни количества негативен енергиен поток.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР