Засегнатите от скандала със смъртоносно заразена кръв заслужават справедливост, но

...
Засегнатите от скандала със смъртоносно заразена кръв заслужават справедливост, но
Коментари Харесай

„Подобно на Хилсбъроу, жертвите на скандала със заразена кръв никога не е трябвало да бъдат принуждавани да се борят за справедливост“

Засегнатите от абсурда със смъртоносно инфектирана кръв заслужават правдивост, само че в никакъв случай не е трябвало да бъдат принуждавани да се борят за нея преди всичко.

Точно като фамилиите на 97-те почитатели на Ливърпул, убити при злополуката на футболния стадион Хилсбъро, те бяха накарани да се борят против гротескната публична машинация и равнодушие в опит да получат някои отговори.

Днешният дълго чакан отчет за кървавия смут от ръководителя на публичното следствие Брайън Лонгстаф е за започване на коригирането на ужасна, непростима неточност, само че министрите би трябвало да се въздържат от потупване по рамото.

Трябва да бъдат поднесени цялостни извинения и обезщетение, изплатено неотложно, а не забавено, както е на пенсионерки, родени през 50-те години на предишния век, и подпощенски началници и любовници, преследвани нелегално в абсурда с пощата на Fujitsu.

Никакви полицейски чиновници или тези, които клеветят последователите на Ливърпул, бяха сполучливо преследвани на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР