Райският газ не само не беше спрян в заведенията. Той

...
Райският газ не само не беше спрян в заведенията. Той
Коментари Харесай

Райският газ само поскъпна след акциите на Нинова

Райският газ освен не беше спрян в заведенията. Той единствено си подвигна в пъти цените, които и преди този момент бяха мощно повишени, откакто беше " неразрешен " от Корнелия Нинова като вицепремиер, сподели инспекция на 19 минути в още веднъж напълнилите се столични заведения, а такова е ситуацията и по вървежните нощни клубове в страната. Проблемът е двоен - хем на младежите се основават зависимости към опиати, хем обричат себе си или родителите си на финансови усложнения във време на галопираща инфлация.

Тези дни Нинова упрекна служебното държавно управление, че като уволнило назначените от нея червени калинки в Комисията за отбрана на потребителите, спряла огромните борби, които те водели с мафията. Именно това беше и главният орган, контролиращ тематиката с райския газ в последните дни на кабинета Петков - Нинова. " Борбата " беше толкоз интелигентна, че в централните тв вести в 7 вечерта обявяваха къде ще текат инспекции по нощните заведения същата нощ, та в случай че има някой неразбрал, че ще го тарашат, да крие де каквото има.

Само за сведение: 9 месеца преди Нинова да се сети за райския газ и по време на цялото й ръководство като отраслов вицепремиер, 19 минути писа щедро по тематиката, като даже цитира и известния шеф и съсобственик на известни заведения, към който се приказва, че се движат компаниите, внасящи от Китай въпросния опиум. Най-страшното в тази ситуация е, че никой не знае дали това въобще е божествен газ или нещо друго, тъй като никой не го е изследвал - нито комисии, нито министерства, нито каквито и да било управляващи. Тя се пресети към този момент в оставка за тези работи и зашумя медийно. Както нормално - да вземем за пример с " прекратяването на спекулата " посредством подклаждане на създавани от нея клюки за качване на цени, резултатът се
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР