Районният съд в Русе одобри споразумение, по силата на което

...
Районният съд в Русе одобри споразумение, по силата на което
Коментари Харесай

Счетоводителка присвоила 18 000 лева от русенска гимназия

Районният съд в Русе утвърди съглашение, по силата на което В. Ц. се признава за отговорна за присвоени общо 18130 лева в качеството й на основен счетоводител на русенска гимназия, оповестиха от съда.

Престъплението е било осъществено в интервала 01.01.2015 - 31.12.2016 година На 24 пъти към този момент пенсионираната жена е присвоила посочените суми, връчени й в това й качество да ги пази и ръководи. Причинените от закононарушението имуществени вреди са били изцяло възобновени на ощетеното учебно заведение, което е едно от условията, с цел да бъде подписано съглашение.

За това действие обвинената одобри да изтърпи наказване отнемане от независимост за период от 1 година с 3-годишен изпитателен период и отнемане от право да заема финансово-счетоводна и материално-отговорна служба в държавни и общински организации за период от 1 година.

Районен съд - Русе счете, че съглашението не опонира на закона и морала и го утвърди. Същото има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР