Районният съд в Пловдив постанови 60 часа безвъзмезден труд в

...
Районният съд в Пловдив постанови 60 часа безвъзмезден труд в
Коментари Харесай

Осъдиха на 60 часа общественополезен труд четиримата фенове, предизвикали безредици след пловдивското дерби

Районният съд в Пловдив постанови 60 часа безплатен труд в интерес на обществото за четирима футболни почитатели, провокирали вълнения след вчерашното градско дерби.

Единият от мъжете е и с наложена възбрана да посещава спортни събития в страната и чужбина за период от две години. Други двама ще бъдат санкционирани в размер на 1000 лева, а малолетният извършител е с наложено наказване " задържане в териториална конструкция на Министерство на вътрешните работи " за период от пет денонощия.

Всичките каузи бяха гледани по бързата процедура през днешния ден. Производствата бяха формирани поради това, че на 03.09.2022 година към 20:35 часа в гр.Пловдив, по време на осъществяване на футболна среща сред " Локомотив " – Пловдив и " Ботев " – Пловдив, вътре в обособената зона на почитателите на " Ботев " са хвърляли предмети – камъни и бутилки с вода в посока на публиката.

Освен това мъжете са развалили пластмасови седалки, употребявали са пиротехнически произведения – изстрелвали са сигнални ракети и са хвърляли факли. Част от причинителите са носели с маски, с цел да прикрият лицата си.

Автор: Деница Торньова

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР