Районният съд обаче остави в ареста 28-годишната Камелия Вангелова Докараха

...
Районният съд обаче остави в ареста 28-годишната Камелия Вангелова Докараха
Коментари Харесай

Една от гълтачките на дрога в Бургас дефилира в съда с белезници

Районният съд обаче остави в ареста 28-годишната Камелия Вангелова

Докараха с белезници една от гълтачките на дрога в Бургас, а в коридорите на храма на Темида тя не криеше лицето си като по-големия % нарушители, а в противен случай - разноски се с гордо вдигната глава.

След като проучва събитията, Районният съд обаче остави в ареста 28-годишната Камелия Вангелова, която в събота вечер бе задържана дружно с приятелката си – 35-годишната Юлияна Иванова.

Двете дами явно са се помислили за фенки на Гризелда Бланко и персонално разнасяли дрога в региона на игрална зала „ Маракеш “ в бургаския кв. Черно море.

Те са с престъпно минало. В суматохата от идването на служителите на реда и двете пробвали да глътнат дрогата, с цел да не ги арестуват.

Камелия обаче се оказала по-разумна и изплюла пакетчето в точния момент, до момента в който Юлияна съумяла да го погълне и се натровила. Тя към момента се намира в интензивното поделение на УМБАЛ-Бургас с диагноза интоксикация, държавното обвиняване изчаква да бъде изписана от там, с цел да й бъде наложена мярка за неотклонение.

И въпреки че през вчерашния ден жена, която се показа за майката на задържаната с опиати Камелия хвърляше обвинявания, че е била пребита и носът ѝ бил с контузия, през днешния ден тя не присъстваше в съда, с цел да поддържа щерка си.





Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР