Районните конференции на БСП в София за обявили пълна подкрепа

...
Районните конференции на БСП в София за обявили пълна подкрепа
Коментари Харесай

Социалистите в София се обединили зад Ваня Григорова за кмет на София

Районните конференции на Българска социалистическа партия в София за оповестили цялостна поддръжка за предлагането Ваня Григорова да бъде аленият претендент за кмет в столицата. Всички 24 организации на столетницата излезли с този резултат от своите съвещания, които вървят от два месеца, оповестиха от БСП-София. 

Окончателното решение за издигане на Григорова би трябвало да вземе Градската конференция, планувана за 2 септември. Самите локални избори са на 29 октомври.

В началото на август синдикалистката от КТ " Подкрепа " разгласи единодушието си да бъде алената номинация за София, само че единствено при изискване, че получи необятна поддръжка от всички леви партии, а в листите за общински съветници има и представители на профсъюзите.  

Широка локална коалиция, " която да спре сглобката в София " даде обещание и ръководителят на Българска социалистическа партия в София Иван Таков.

От БСП-София припомниха, че още през юни са взели кардинално решение за явяване в София с необятна локална коалиция. Таков разгласи, че диалозите са в напреднала фаза и поздрави районните конференции за " груповия разсъдък ", проявен при вземането на решението за номиниране на Ваня Григорова.

Самата тя бе претендент за самостоятелен народен представител в Европейския парламент на последните избори през 2019 г. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР