Районна прокуратура - Варна повдигна обвинение на мъж от Каменар

...
Районна прокуратура - Варна повдигна обвинение на мъж от Каменар
Коментари Харесай

Прокуратурата пише две години обвинение за пътно хулиганство

Районна прокуратура - Варна повдигна обвиняване на мъж от Каменар за породена лека телесна щета и закана за ликвидиране след конфликтна обстановка на пътя, оповестяват от пресцентъра на прокуратурата.

30-годишният Х.Г. отива на съд за две закононарушения. Мъжът предизвикал лека телесна щета на лидер на автомобил, с който влезнали в конфликтна обстановка по време на шофиране, и му се заканил с ликвидиране, като провокирал състоятелен боязън у пострадалия. Инцидентът е станал през месец март 2020 година, допълват от news.bg.

До тези прояви на обвинения се стигнало след зародила конфликтна обстановка на пътя и леко пътно-транспортно произшествие с материални вреди. Друг автомобил се присъединил в придвижването и лишил преимуществото на подсъдимия. Водачът му пресякъл пътя на управлявания от 30-годишният мъж автомобил и внезапно минал пред него. При тази маневра сред двете транспортни средства настъпило леко прикосновение.

Вторият лидер траял придвижването си и алармирал с ръката си обвинения да го последва, с цел да спрат на по-подходящо място, където да уредят въпроса по отношение на произшествието.

След като спрели, обвиненият слязъл от автомобила си, отишъл до другата кола и почнал да наскърбява и псува лидера ѝ без да бъде предизвикан. Освен това обвиненият го заплашил с думите " ще те убия " и " тебе жив няма да те оставя ". Подсъдимият му нанесъл мощен удар с пестник в региона на лицето и от носа му потекла кръв. След това отворил предната лява врата и траял да се саморазправя. Така му нанесъл лека телесна щета, открита с медицински обзор малко по-късно.

Предстои да бъде планувано разпоредително съвещание на делото против 30-годишния Х.Г. Ако бъде приет за отговорен той може да получи наказване " отнемане от независимост " за период до 2 години или с пробация за нанесената лека телесна щета и с " отнемане от независимост " до шест години за заканата с ликвидиране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР