Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем 32-годишен собственик на местен стриптийз

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем 32-годишен собственик на местен стриптийз
Коментари Харесай

Обвиниха собственик на стриптийз клуб за склоняване на танцьорки към проституция, едната е ученичка

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен 32-годишен притежател на локален стриптийз клуб за склоняване към развратни действия на две танцьорки, едната от които - 18-годишна ученичка в 12 клас.

На 19 март 2023 година, в ранните часове, в стриптийз клуб в центъра на Пловдив, е била осъществена профилирана полицейска намеса под надзора на Районна прокуратура по образувано досъдебно производство, оповестиха от държавното обвиняване.

На място е задържан А.К., стопанисвал заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки. Момичетата били разпитани и освободени.

Шефът им предложил да дават полови услуги срещу заплащане в заведението в пригодени за задачата пространства – кабинки в заведението.

При акцията на полицията в заведението се е намирала 18-годишната жена.

По досъдебното производство са осъществено огромен брой действия по следствието – разпити на очевидци, с което е документирана интензивността на обвинения, осъществени са претърсвания и изземвания в  Пловдив и София. Конфискувана е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други.

А.К. е задържан за 72 часа с предписание на наблюдаващия прокурор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР