Районна прокуратура-Пазарджик наблюдава досъдебно производство за катастрофата, при която пострада

...
Районна прокуратура-Пазарджик наблюдава досъдебно производство за катастрофата, при която пострада
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва катастрофата в Пазарджик, при която пострада лекар

Районна прокуратура-Пазарджик следи досъдебно произвеждане за злополуката, при която пострада доктор.
Прочетете още
Както съобщихме, през вчерашния ден в 10,40 ч в  Пазарджик, на кръстовището сред ул. „ Стефан Стамболов “,  ул. „ Струма “ и ул. „ Искра “, при осъществяване на маневра – завой наляво, лек автомобил, марка „ Дачиа Логан “, ръководен от 19-годишен водач, не е пропуснал насрещно движещия се автомобил със специфичен режим на придвижване – кола за спешна помощ, в резултат на което е настъпило пътнотранспортно произшествие.

Линейката, ръководена от 37-годишен водач, е била с включени звукови и светлинни сигнали. В нея са пътували доктор, здравна сестра, дете, което е трябвало да бъде откарано за обзор в болничното заведение, и неговата майка. При злополуката е потърпевш пътуващият в колата за спешна помощ доктор, на 55 година При осъществения обзор е открито, че е получил фрактура на крайници.

Двамата водачи на коли са били тествани с техническо средство за приложимост на алкохол, като уредът е отчел негативен резултат.

По делото ще бъдат разпитани очевидци, ще бъдат назначени автотехническа и съдебномедицинска експертизи и други с оглед изясняване на всички обстоятелства условия.   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР