Районна прокуратура - Кюстендил е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура - Кюстендил е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Изправят на съд обвиняем за хулигански действия и системно следене на жена

Районна прокуратура - Кюстендил е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против В.В. за осъществени от него закононарушения по член 325, ал.1, вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс и по чл.144а, ал.1 от Наказателен кодекс.

В интервала от 29.03.2019 година до 28.06.2019 година, в региона и към магазин „ Кауфланд “ в гр. Кюстендил, обвиненият В. неколкократно направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Мъжът буйствал, държал се нападателно, нападал жители, обърнал скамейка. В един от случаите, управлявайки велосипед, ускорил скоростта, след което внезапно спрял в непосредствена непосредственост до Е.Е., като с тези дейности изплашил дамата.

Освен това, в продължение на месеци - от 26.02.2019 година до 29.07.2019 година, В.В. редовно следил Е.Е. от гр. Кюстендил. Ежедневно я причаквал в региона на работното й място в магазин „ Кауфланд “ в гр. Кюстендил, а до момента в който била в отмора, я приближавал. Преследвал дамата с колелото си, до момента в който се придвижвала по улиците на града, показвал ѝ с държанието си, че е следена от него. Обвиняемият правил опити да провокира нежелана от потърпевшата вербална връзка посред им.

Предстои наказателното произвеждане против В.В. да продължи в съда, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР