Районна прокуратура – Карлово, привлече Пламен Димитров към наказателна отговорност

...
Районна прокуратура – Карлово, привлече Пламен Димитров към наказателна отговорност
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение за измама на Пламен Майстора

Районна прокуратура – Карлово, притегли Пламен Димитров към наказателна отговорност за машинация на клиент. Продължава дейното следствие за палеж на автомобила на репортера на " Господари на ефира " Зорница Акманова. След привършване на осъществената от Окръжна прокуратура – Пловдив инспекция по воденото досъдебно произвеждане за отнемане, за която беше обявено през вчерашния ден, Районна прокуратура – Карлово притегли към наказателна отговорност Пламен Димитров за осъществена в интервала м. май – м. юни 2016 година машинация на клиент по отношение на качеството на услугата, предлагана от обвинения. С разпореждане на наблюдаващия прокурор при районна прокуратура – Карлово, Димитров е арестуван за период от 72 часа, в границите на които ще бъде преценено дали по отношение на него да бъде поискано взимане на мярка за неотклонение задържане под стража.

Активното следствие по това досъдебно произвеждане, както и по досъдебното произвеждане за палеж на автомобила на репортера Зорница Акманова, следено от Окръжна прокуратура – Пловдив, продължава.

Димитров, с прякор Пламен Майстора, бе закопчан като обвинен за палеж на колата на карловската кореспондентка. Той не се признава за отговорен, а по предписание на Сотир Цацаров в прокуратурата в Карлово тече цялостна инспекция по всички тъжби и сигнали против Майстора, подавани от негови излъгани клиенти, написа „ Блиц”.

тагове машинация прокуратура обвиняване пламен майстора
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР