Районна прокуратура – Бургас е дала 30 дневен срок на

...
Районна прокуратура – Бургас е дала 30 дневен срок на
Коментари Харесай

Прокуратурата погна травестити на детска площадка

Районна прокуратура – Бургас е дала 30 дневен период на полицията да проверяват групи роми, които населяват детска площадка до Транспортна болница в морския град. Там ромите предложили полови услуги, като сутеньори „пускали в действие“ най-вече травестити.

Детската площадка е напълно нова, чиста и приятна, само че нито майки с колички, нито по- огромни деца дръзват да играят там поради сутеньори, проститутки и травестити, които по през целия ден обикалят и стоят по пейките, оплака се локален гражданин. На хората, живеещи наоколо им писнало и подали сигнал в полицията за протичащото се в едно от най- оживените места в града. Тук обичайно идват и доста моряци от близкото пристанище, както и задгранични туристи, тъй като в непосредствена непосредственост е спирката на рейсовете за Созопол и южните курорти.

Районната прокуратура се е самосезирала по полицейски отчет. Заведена е и кореспонденция, и е избран наблюдаващ прокурор по нея.

Травеститите бродят в региона от дълго време. Отдавна се споделя и същинска история за задграничен моряк, отпреди години, което демонстрира какъв брой остарял е казусът. Морякът се оплакал, бе чил обран от „много красива проститутка“ на това място. После се оказало, че става дума за травестита Марина.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР