Районен съд - Варна няма да отлага насрочените открити съдебни

...
Районен съд - Варна няма да отлага насрочените открити съдебни
Коментари Харесай

Районен съд - Варна също няма да отменя съдебни заседания


Районен съд - Варна няма да отсрочва плануваните открити правосъдни съвещания. С оглед ограничение разпространяването на вирусни болести, считано от 11.03.2020 година до 10.04.2020 година се вкарват спомагателни ограничения за стерилизация на Съдебна палата – Варна. Възможно е ограниченията да забавят началото на плануваните правосъдни съвещания. Няма да бъдат допускани гости в постройката, в часовете на стерилизация преди 8.45 ч. и от 12:00  до 13:00 ч.

Дезинфекцията от 16ч. до 17ч. ще се прави без спиране на правосъдните съвещания.          

Районен съд - Варна моли към гости и страни по каузи да съблюдават рекомендациите и напътствията на способените здравни органи за ограничение разпространяването на вирусни болести, като се въздържат от визити на правосъдната палата при съществуване на признаци. Призоваваме всички консуматори на правосъдно административни услуги да употребяват различните канали за връзка и да подават заявки, молби и други документи по делата на електронната поща на съда: [email protected].

Справки по каузи могат да се правят посредством Единния портал за електронно правораздаване, както и на служебните телефони, оповестени на интернет страницата на районен съд – Варна на адрес: : https://varna-rs.justice.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР