Районен съд - Варна наложи наказания на автомобилни водачи, шофирали

...
Районен съд - Варна наложи наказания на автомобилни водачи, шофирали
Коментари Харесай

Наказаха пиян чужденец, седнал зад волана на Мерцедес във Варна

 Районен съд - Варна наложи санкции на автомобилни водачи, карали с централизация от над 1,2 промила алкохол в кръвта си.

41-годишен непознат жител е открит да кара лек автомобил " Мерцедес “ на 30 юни тази година във Варна в нетрезво положение, с алкохолна централизация от 1,60 промила. За съответното действие съдът утвърди съглашение, с което на подсъдимия беше наложено наказване от 3 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период, както и отнемане от правоуправление за период от 10 месеца.

В бързо произвеждане и още веднъж по силата на реализирано в правосъдна зала съглашение с признание на виновността, съдът наложи на 53-годишен лидер условно наказване от 6 месеца отнемане от независимост, с три години изпитателен период. Подсъдимият бе лишен от право да ръководи МПС в продължение на 2 години и 8 месеца. Сутринта на 6 ноември т.год., при инспекция на чиновници от Сектор " Пътна полиция “, той е засечен зад кормилото на лек автомобил " Рено “ да кара в локалното платно на бул. " Владислав Варненчик “ с централизация на алкохол в кръвта от 2,83 промила.

Постигнатите и утвърдени от съда съглашения са дефинитивни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР