Районен съд- Кюстендил, под председателството на съдияАндрей Радеввземярказа неотклонениеЗадържане под

...
Районен съд- Кюстендил, под председателството на съдияАндрей Радеввземярказа неотклонениеЗадържане под
Коментари Харесай

Задържаха под стража крадеца отмъкнал фибран и плочки за баня

Районен съд- Кюстендил, под председателството на съдияАндрей Радеввземярказа неотклонение„ Задържане под стража “по отношение наЕмил А., на 29години,от Кюстендил.Той епривлеченкатообвиняемзакражбиначужди движими движимости, посредством разваляне на бариера, крепко направена за отбрана на парцел.Престъпленията са осъществени в изискванията на рисков рецидив.

В настояването на Районна прокуратура за взимане на най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ се показва, чеЕмил А. е притеглен като обвинен за това, че на 30.11.2022 година, от заведение на ул. „ Николичевски път “, посредством счупена ключалка на врата е лишил от владението на притежателя непознати движими движимости – сумата от 200 лева, както и по тази причина, че на 05.12.2022 година, от колиба в двора на къща на ул. „ Николичевскипът “, чрезвзломенахалка, държаща заключващо устройство – катанец е лишил непознати движими вещи- плочки за баня, листове изолираност –фибрани принадлежности от владението на притежателя им, с желанието незаконно да ги присвои.

Видно отсъбраните на досъдебното произвеждане доказателства, в т. ч. показанията на разпитаните очевидци, може да се направи обосновано съмнение, че точно обвиненият е направил закононарушенията, за което районна прокуратура – Кюстендил му е повдигнала обвиняване. Обвиняемият е осъждан неведнъж,за закононарушения срещу собственосттаи за държане на наркотични субстанции, това сочи към извода, чее налицереална заплаха да извърши и друго закононарушение,пише в претекстовете на съдияРадев.

Определението, с което по повод наЕмил А.е взета най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “,подлежи на обжалванепред Окръжен съд– Кюстендил,в 3- дневен период, считано от през днешния ден.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР