Районен съд Карлово остави вчера в ареста любовника-съучастник на фаталната

...
Районен съд Карлово остави вчера в ареста любовника-съучастник на фаталната
Коментари Харесай

Ето какво се случва с любовника-съучастник в обира на банка на фаталната красавица Пенка

Районен съд Карлово остави през вчерашния ден в ареста любовника-съучастник на съдбовната служителка на кредитен офис в Карлово Пенка Д. Костадин Р., на 34 години, от село Розино, остава за непрекъснато в ареста. Той е в изискване на изтърпяване на условна присъда, за това магистратите му постановиха най-тежката мярка "задържане под стража ".

Ето я засуканата банкова служителка, ограбила офиса с любовника си в Карлово


Както първо БЛИЦ заяви, Пенка Д. е на независимост с парична гаранция от 2 000 лева Оказва се, че карловските Бони и Клайд са забъркани в други далавери, с изключение на обира на офиса на кредитната компания, в който е работила Пенка. Припомняме, че 35-годишната жена и година по-младият й другар, разрушиха и ограбиха офиса в Карлово.

При разпитите Пенка е декларирала, че някой - съгласно нея незнайно кой, е направил удара, задигайки 22, 500 лева След 5 денонощия непрекъсната работа, служителите на реда от районно управление (на МВР) Карлово стигнаха до причинителите и откриха, че откраднатите пари са 8, 900 лева Вероятно кражбата е осъществена, с цел да прикрие Пенка финансовите си далавери, правени с нищо неподозиращи някогашни клиенти. От тяхно име и с техни персонални данни служителката е кандидатствала за заеми и е прибирала парите.

Още преди да извърши удара, вътрешна комисия на кредитната институция е усетила нередности и е почнала инспекция. В момента тя продължава редом с следствието на полицията. След обира Пенка е дала 3 000 лв. премия на любовника си, половината са открити в него. В Пенка не са открити никакви пари.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР