Райо Валекано спря Реал Мадрид в столично дерби в 12-ия

...
Райо Валекано спря Реал Мадрид в столично дерби в 12-ия
Коментари Харесай

Райо Валекано спря Реал Мадрид – ВИДЕО


Райо Валекано спря Реал Мадрид в столично дерби в 12-ия кръг от Ла Лига. Скромният отбор измъкна 0:0 на „ Сантяго Бернабеу “. Белия балет доминираше напълно и насочи 22 удара, само че не съумя да вкара гол.

Равенството оставя Реал на второ място в Ла Лига с 29 точки, с две по-малко от водача Жирона. Трети е с 27 точки. Райо Валекано е девети с 18 точки. Тимът няма проваляне към този момент в 4 следващи срещи, само че завоюва единствено един път в тях.

„ Мисля, че играхме добре – с готовност и сила, само че не постигнахме резултата, който искахме. Просто не успяхме да вкараме гол. Стреляхме повече от 20 пъти, а към нашата врата нямаше удари. През първото полувреме може би действахме прекалено много отляво, когато трябваше да използваме и десния фланг. Направихме го повече през второто полувреме. Опитвахме по всевъзможен метод, само че не се получи. Мисля, че бяхме положителни, само че от време на време може да се случи да не вкараш гол “, сподели след мача треньорът на Реал Карло Анчелоти.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР