Райо Валекано се наложи с 2:0 като гост срещу столичния

...
Райо Валекано се наложи с 2:0 като гост срещу столичния
Коментари Харесай

Райо Валекано би Хетафе в мач с 3 червени картона

Райо Валекано се наложи с 2:0 като посетител против столичния си противник Хетафе в 19-я кръг в Ла Лига. В дуела имаше и три червени картона, всичките за отбора на Хетафе.

Хуанми Латаса беше първият изпъден. Той получи втори жълт и надлежно червен картон в 40-ата минута. В спомагателното време на първата част Серхио Камейо с добавка откри резултата.

Във втората минута след почивката Ранди Нтека асистира за Камейо за 0:2. И този път той се разписа от близка отдалеченост. Това бяха.

Хетафе остана с 9 футболисти на терена след пряк червен картон на Мейсън Грийнууд в 50-ата минута. Точно 20 минути по-късно Дамиан Суарес от домакините също беше отхвърлен от основния арбитър Хорхе Васкес. Той обаче беше изпъден отвън игра – секунди, откакто беше заменен от Омар Алдерете.

И двата тима са в средата на класирането. Райо Валекано е на 11-то място с 23 точки, до момента в който Хетафе е на осма позиция с три точки повече.

В другото локално дерби през днешния ден също имаше червен картон и два гола. обаче измъкна 1:1 от Алавес в баския конфликт.

Реал Сосиедад остана с човек по-малко още в 36-ата минута след аления картон на вратаря Алекс Рамиро. Алавес откри в 76-ата минута, когато Луис Риоха изпълно тъкмо дузпа. Домакините от Сан Себастиан направиха 1:1 в 96-ата минута посредством Мартин Субименди.

Реал Сосиедад остава шести с 32 точки, Алавес е 15-и със 17 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР