Райна признава, че не e очаквала толкова голям успех с

...
Райна признава, че не e очаквала толкова голям успех с
Коментари Харесай

Райна Уцели Кьоравото, Ето Какво Крои

Райна признава, че не e очаквала толкоз огромен триумф с новия си сингъл “Зле те слушам ”.  “Един милион гледания за 10 дни, не съм очаквала и в най-смелите си фантазии, не съм предполагала, че толкоз бързо ще набере известност и толкоз дълго време ще остане в Набиращи известност в YouTube. Аз имам сходни песни, просто очевидно в този момент е бил моментът, в който е трябвало да се случи. Уцелила съм вълната, имам своя триумф и се надявам да се задържа ” – споделя тя в новия брой на “Звездно ”.

Текстът “Зле те слушам ” е със подигравателен колорит, а певицата разкрива, че в живота доста постоянно обича да приказва по този метод, когато е в обстановка “престъпна тъпотия ”.

“В такива моменти сарказмът е нещото, което използвам. Няма отзив, само че хем си споделям това, което желая, хем не провокирам онази реакция от яд, тъй като самите те не са го разбрали. Но освен в тези обстановки прибягвам към сарказма, имам много пиперливо възприятие за комизъм, когато поддържам връзка с хора, които не заслужават моя отговор ” – изяснява изпълнителката.

Историята на песента е много забавна, а фолк звездата споделя, че след всяко странствуване се завръща с муза и има ентусиазъм да работи. Затова и постоянно си разрешава да си го “причинява ”, тъй като по-късно има доста повече хъс за работа, има и повече мотивация.

“Песента “Зле те слушам ” беше основана безусловно в границите на 10 дни – и клипа, и текста, и записа. След завръщането ми от Филипините почувствах едно такова мощно неспокойствие, че ми се работи доста бързо. Макар че беше един подобен предпразничен интервал, всичко едно такова безгрижно, аз си споделих: “Не, аз в този момент ще направя тази ария ”. Свързах се с създателя, той ми предложи три песни, не можах да избера, по тази причина взех решение и трите да ги взема. Почувствах, че моментът е най-подходящ за тази и както се споделя – от плажа в студиото ” – споделя тя.

Екипът, с който е работила, е Мартин Биолчев – музика и аранжимент, самата тя също има малко хрумвания в това произведение, текстът е на Росен Димитров и Анастасия Мавродиева, а режисьор на видеото е Люси Иларионов.

“Тук е моментът да изкажа моите доста специфични благодарности на мой непосредствен другар, който доста постоянно ми оказва помощ с хрумвания за видеоклипове – Георги Нинов (дясната ми ръка). Много ми оказва помощ със свежи хрумвания. Всички хрумвания в това видео са негови. За това видео аз просто отидох и включих своя съблазън и артистизъм, това беше моята съществена грижа ” – прецизира изпълнителката на „Пайнер“.

РАЙНА ПОКАЗА НОКЪТЯ НА ГАДЖЕТО СИ (СНИМКА)

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР