Райънеър не е отменила полети от и до летище София,

...
Райънеър не е отменила полети от и до летище София,
Коментари Харесай

Райънеър не отменя полети от и до София. Засега

" Райънеър " не е отменила полети от и до летище София, демонстрира информация в уеб страницата на летище София. Всички излитания и кацания на самолетите на нискотарифната самолетна компания в събота се извършват по график. В петък ирландският авиопревозвач разгласи, че анулира 40 до 50 полета на ден за идващите 6 седмици. Това било под 2% от всички излитания и се прави, с цел да се пуснат екипажи в отпуска.

Нискотарифната компания уточни още, че " равнището на точността й е спаднало с към 80 % " през първите две седмици на септември поради стачки, неподходящи метеорологични условия и наложителните отпуски на водачите и екипажите.
" Извиняваме се откровено на дребното наранени клиенти. Ще се опитаме да им предложим други разновидности за полет ", се споделя в изказване на компанията. От " Ройтерс " пресметнаха, че в случай че се анулират 40 полета на ден в идващите 6 седмици, при 90 % запълнени места, ще бъдат наранени 285 000 пътувания.

От летище София споделиха, че нямат известие от " Райънеър ", че анулира полети. Така че то този миг пътуванията от и до столичния аеропорт не са наранени от оповестените от самолетна компания анулира през идващите 6 седмици. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР