Райън се движеше из клетката на ръцете сиРайън Кларк влезе

...
Райън се движеше из клетката на ръцете сиРайън Кларк влезе
Коментари Харесай

Боец без крака спечели в дебюта си в ММА мач

Райън се движеше из клетката на ръцете си

Райън Кларк влезе в историята на ММА, като направи своя дебют по време на Gladiator Challenge: Season's Beats, което се организира в Сан Диего, написа. Кларк е роден с необичаен присъщ недостатък, наименуван синдром на каудална регресия, разстройство, което нарушава развиването на долната половина на тялото. На процедура той е роден без крайници.

Това обаче не му попречи да завоюва в дебюта си в осмоъгълника. Той надделя Юджийн Мъри, който има към този момент 4 мача зад тила си и 4 загуби с нокаут.

Поради справедливи аргументи бяха направени дребни промени в разпоредбите на борбата. Мъри нямаше право да употребява краката си, с цел да рита и вкарва колене в главата на своя конкурент. Зайън, който към този момент има три върха в Книгата на Гинес на името си счита да продължи с борбите.

„ Аз съм неповторим не тъй като нямам крайници, а тъй като в мен гори огън. Живея на правилото " без оправдания " и всеки ден ходя напред. Започвам професионалната си кариера. Тук съм, с цел да му прережа гърлото и да направя шоу “, сподели Кларк.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР