Райън О`Райли отбеляза единствения гол при дузпите и Нешвил Предатърс

...
Райън О`Райли отбеляза единствения гол при дузпите и Нешвил Предатърс
Коментари Харесай

Нешвил направи решаваща крачка към плейофите в НХЛ

Райън О`Райли означи единствения гол при дузпите и Нешвил Предатърс направи решаваща крачка към плейофите на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ) с победа с 3:2 против Ню Джърси Девилс.

Нешвил е лидер на уайлдкард тимовете в Западната конференция с 94 точки, следван от Вегас с 92. Сейнт Луис Блус за момента е отвън плейофите с 87 точки, а Минесота е надалеч обратно с 83.

Роман Йоси се разписа в първата третина за Предатърс, а Люк Еванджелиста означи изравнително попадение в последната при числено преимущество. С гола на О`Райли пък Нешвил завоюва едвам за повторно в последните си шест мача, само че с това Предатърс оглавиха еднолично подреждането измежду уайлдкард тимовете. Местата за плейофи оттатък топ 3 на всяка дивизия са единствено две.

Джак Хюз и Крис Тиърни бяха точни за Девилс, които са съвсем навън от конкуренцията за елиминациите, защото изостават с пет точки от осмия в Източната конференция Детройт Ред Уингс.

Лукас Реймънд записа гол и асистенция за триумфа на " алените криле " с 3:1 против Бъфало Сейбърс. Това бе 40-и мач в кариерата на шведското крило с две или повече точки, а Патрик Кейн и Дилан Ларкин означиха другите две попадения.

Детройт има една точка повече от Вашингтон Кепитълс, който взе точно една при проваляне с 2:3 от Отава Сенатърс след продължение. Джейк Сандерсън означи победния гол 41 секунди след началото на спомагателната част, само че Отава няма шансове да се класира за плейофите.

Далас пък съвсем сигурно ще завоюва първото място в Западната конференция след победа със 7:4 против Колорадо Аваланч. Уайът Джонстън и Джейми Бен записаха по гол и две асистенции, а Тайлър Сегин означи две попадения против съветския пазач с български корени Александър Георгиев, който отрази 28 удара.

Мат Дюшен, Рууп Хинтц и Мейсъм Марчмънт също вкараха за Далас, който е със 107 точки и води с по пет на Колорадо и Ванкувър Канъкс. В конкуренцията за " Трофея на президента " водач със 110 точки е лидерът в Източната конференция Ню Йорк Рейнджъс, който победи Монреал Канейдиънс с 5:2.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР