Раците са типични домошари и семейни личности. Те са създадени

...
Раците са типични домошари и семейни личности. Те са създадени
Коментари Харесай

Как да оцелеете под един покрив с Раците: съветите на астролозите

Раците са типични домошари и фамилни персони. Те са основани за сериозна връзка, само че с тях може да бъде извънредно мъчно. Съветите на астролозите ще ви оказват помощ да преодолеете всевъзможни трудности в взаимния живот с представителите на тази зодия.

Раците имат нелек темперамент, с който би трябвало да се преценявате. Това може да се смята за тип заплащане за тяхната преданост и лоялност. Голямото преимущество на тези хора е прозрачността и предвидимостта. Ако те са влюбени във вас, тогава несъмнено ще разберете това.

Позволете на Рака да покачва глас 

Тези хора не знаят по какъв начин да се управляват, тъй че могат да ругаят и да демонстрират негативност, само че нямат желание по някакъв метод да наранят или обидят обичан човек. Ако Ракът е сърдит, тогава би трябвало да му дадете опция да изпусне парата.

Самият той ще се успокои и след известно време ще стане пак  благ и завързан, като че ли нищо не се е случило. Няма потребност да подкрепяте ругатните и експанзията. Просто ги игнорирайте – по този начин е по-добре за всички.

Не очаквайте думи на признателност

Раците не всеки път знаят по какъв начин да благодарят. Вместо това те вършат нещо положително за тези, които се грижат за тях. Делата и дейностите им приказват за тях. В никакъв случай не ги упреквайте, че не споделят такива думи. Така несъмнено няма да получите нищо положително от тях. Просто им помогнете и направете нещо хубаво за тях. Със сигурност ще ви се отплатят със същото, само че малко по-късно.

Не ги карайте да правят домакинска работа

Първо, те ненавиждат да бъдат принуждавани да вършат нещо. Ако желаят, те сами ще заловен парцала. Второ, тези хора мъчно могат да се нарекат чистачи.

Единственият излаз е да чистите безмълвно сами и да не се пробвате да вършиме мнения на Раците без да ги принуждавате да вършат същото. Просто ще се натъкнете на неучтивост или ще чуете тишина.

Не стигайте до истината

Раците са доста потайни персони. Те не желаят да приказват за своите фантазии и прекарвания на колегата си. Просто би трябвало да го приемете и да не се пробвате да го поправите.

Да, това не е доста прелестно, тъй като любовта е връзка с оптимално равнище на доверие и фамилиарност. От друга страна Раците това не ги вълнува доста. Ако желаят да обсъдят нещо значимо с вас, те несъмнено сами ще поемат самодейността, когато решат да се отворят.

Доверявайте се на Рака

Доверете се изцяло и без „ само че “ или „ в случай че “. Ракът несъмнено ви има вяра. в случай че решите да живеете под един покрив и сигурно чака същото и от вас. Веднага щом тоззи човек разбере, че му нямате доверие, той може доста да се отдалечи от вас. Разбира се, за развиването на връзките това няма да се окаже никак добре.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР