Растенията и цветята правят апартамента по-красив и уютен. Ето кои

...
Растенията и цветята правят апартамента по-красив и уютен. Ето кои
Коментари Харесай

Кое растение е най-подходящо за всяка стая

Растенията и цветята вършат жилището по-красив и комфортен. Ето кои са подобаващите растения за всеки един дом:

Хол

Тъй като холът е мощно обитаема и употребена част от къщата, това е едно от най-хубавите места за саксийни растения, които седят на пода. Подовите растения ще служат като свежа фокусна точка за всевъзможни голи пространства или ъгли и ще вдъхнат нов живот във вашия хол. Филодендронът  е жизнерадостен и съвременен вид за тази стая.

Ако имате рафтове в жилищната повърхност, изберете няколко лесни за лесни за развъждане растения като драцената. Помислете за типа на саксията, както и за грижите и условията за светлина.

Трапезария

Около масата в трапезарията представете подови растения като  филодендрон. Помислете за количеството светлина, което вашата столова получава, и вземете поради това и при избора на растения. Кътчето за закуска също ще наподобява ужасно с висящо интериорно растение като британски бръшлян.

Спалня

Няма нищо по-лошо от безсънна нощ. Един от методите да си осигурите по-качествен сън е да напълните стаята си с растения, които освен наподобяват добре, само че и оказват помощ за възстановяване на въздуха, който дишате. Изберете растения, които са идеално оразмерени за вашия скрин или нощни шкафчета. Ако спалнята ви се наподобява гола, прибавете изтънчено растение с дължина до пода като лилиум в шикозна тъкана кошница, с цел да допълните другия фон в стаята.

Баня

Що се отнася до банята, изберете растения, които обичат висока мокрота, защото душа и слабата светлина ще бъдат постоянно събитие. Висящи растения или настолна зеленина като  змийско растение  покрай перваза на прозореца са чудесни благоприятни условия за банята. Растенията, които избират тропическата среда, също постоянно са жизнеспособни разновидности.

Може да помислите и за стайни растения, които оказват помощ за филтриране на въздуха, като драцената. Забавлявайте се, като включите други декоративни детайли като железни кошници и дърво с вашите растения за баня. Тази свежа украса на декора ще ви помогне да създадете душ кабината на вашите фантазии.

Домашен офис

Когато избирате растение за вашето работно пространство, уверете се, че е уместно за вашия регион. Вие ще желаете нещо с лесна поддръжка. Помислете за лесна за грижа и растение, което не пораства прекомерно бързо.

Проучванията демонстрират, че  офисните растения предизвикват продуктивността и оказват помощ за попречване на умората. Така че съществуването на няколко в домашния ви офис значи освен нараснал фон, само че и по -фокусирана работа сред цялата блъсканица. Забавен факт, африканското растение с копие е знак на благосъстояние и шанс. Така че може да стане прекрасен бижу за вашия работен плот.

Кухня

Растенията, които желаят по-често поливане могат да бъдат добър вид за кухнята, защото мивката е до вас. От друга страна, сукулентите и другите дребни растения наподобяват сладки на перваза на прозореца и не изискват съвсем никакви грижи от ваша страна.

Ако вашата кухня разполага с лавици, пробвайте се да вземете растения пълзящи растения. Растенията като смокинята също са отлично допълнение за оголени ъгли към зоните за хранене. Също по този начин няма по-добро стайно растение за кухнята от това, което ще ви помогне да готвите - помислете за пресни билки като босилек и мащерка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР