Расте броят на мъжете в Благоевград, търговци на любов, които

...
Расте броят на мъжете в Благоевград, търговци на любов, които
Коментари Харесай

Секси студентчето Иван бе първото жиголо в Благоевград, а сега...

Расте броят на мъжете в Благоевград, " търговци на обич ", които оферират публично услугите си на закъсали дами и упражняват специалността жиголо. След като предходната година единственият, който работеше като жиголо бе 24-годишният студент Иван, през днешния ден броят на мъжки предлагащи се против пари в мрежата се е нараснал доста.

Най-милостив към клиентките си е 39-годишен благоевградчанин, който против 1 лев предлага каквото ти " душа желае ", написа struma.com.

И в случай че предходната година по това време имаше единствено една публикация за платена обич, то през днешния ден броят им е доста повишен. " Професионалистът " е разгласил публикация, която звучи по този начин /без редакция/:

" Мъж на 39 " годони " предлагам каквото поискате пишете на имеила ", различен пък написа " Срещу 50 лв. ще те накарам да мечтаеш, в случай че си самотна дама пиши няма да съжаляваш и обстойно и необятно разказва " достойнствато " си.

За дами сред 40 и 60 години пък щял да се погрижи 28-годишен, който против скромната сума от 30 лв. предлага масаж и всякакви други неща.

Миналата година открихме пионера в тази специалност в Благоевград, студентът Иван, който бе поместил умопомрачителна фотография на тялото си, а мъжките му атрибути бяха засукани в нещо като гащи. Та, тогава Иван даде изявление, с което направи опит да убеди всички, че срамна работа няма.

" Познавам дамите, аз с изключение на, че върша с.. с, съм и добра компания на дамите. Разговаряме, повеждам ги на кафе, или ресторант и по този начин ги опознавам. А те са щастливи, тъй като са избягали от мъжката неучтивост в фамилиите им. Мил и гальовен съм, а дамите това търсят, сподели търговецът на обич. Той бе безапелационен, че работата му е потребна, по този начин както е потребен зъболекарят, лекарят. Когато нещо те боли търсиш услугите на експерт, по този начин, че такива като също са нужни ", безапелационен бе Иванчо.

Все отново броят на безделните мъже, които изкарват хляба си с тип проституция е надалеч по-малък от броя на дамите от Благоевград, които се популяризират като лъвици, лисици, сладострастни палавници в уеб сайтове за платена обич. И още нещо мъжете са по-свенливи от дамите в Благоевград, които дружно с услугите си, разгласяват и провокативни, разголени фотоси, а в обявите си мъжете се стесняват от това.

Единствен, който дръзна да се снима бе Иванчо, сложил началото на този поминък в регионалния център.
Болест, бездействие и търсене на елементарен метод за печелене на пари, по този начин се разяснява специалността на мъжете. Според благоевградчани броят на мъжките проститутки е доста по-голям, само че те към момента не са си пуснали публично разгласи.. По отношение на проституцията психолози разясняват, че с цел да прибегнеш до този тип работа, би трябвало да си леко болен.

" Не е за всеки тази специалност, рухването на задръжките и разюзданото полово държание е признак на психологично заболяване ", разясняват психолози.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР