„Рашков, ако днес не кажеш коя е банката, на която

...
„Рашков, ако днес не кажеш коя е банката, на която
Коментари Харесай

Борисов: Рашков да каже на коя банка съм собственик

„ Рашков, в случай че през днешния ден не кажеш коя е банката, на която съм притежател, с цел да отида там да си седна на мястото, на следващия ден завеждам дело за клюка против теб! “ – по този метод водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори задочно на вътрешния министър Бойко Рашков, който по-рано през днешния ден разяснява акциите против следения избор и злоупотребите при строителството на Автомагистрала „ Хемус “.

Пред публицисти Рашков съобщи, че средства са минавали през банка, която е обвързвана с Борисов и чийто съсобственик е имал общи компании с някогашния министър председател.

„ Не съм притежател на никаква банка, нито имам каквото и да е общо с това. Кой българин по какъв начин се превежда парите, не ме интересува. Всяка банка е предходна най-обстоен обзор преди да влезем в банковия съюз “, акцентира още водачът на ГЕРБ по отношение на мненията на вътрешния министър, че притежател на пътна компания е превел милиони в ОАЕ при започване на годината.



„ Радев, когато бъде притиснат с лъжите си, пуска Бойко Рашков “, съобщи Борисов. Според него оповестеното поевтиняване на газа за битовите консуматори, както и по-ранната актуализация на бюджета са избирателен пиар на президента.

Минути по-рано Върховният административен съд се произнесе, че в деня на вота няма да се броят редом гласовете от протокола на всяка машина и разписките от обособените гласувания. Според Борисов това се прави, с цел да не лъснат операциите със софтуера, които съгласно него следва да се създадат.
Снимка: Ладислав Цветков
„ Не разясня решения на съда, ще припомня само, че Пламен Узунов получаваше авансово решенията на съда на телефона си “, съобщи Бойко Борисов, като по този начин подсети за следствието против президентския секретар по антикорупция, което стартира със зрелищна акция на прокуратурата и оповестяване на връзка с негово присъединяване, само че година и половина по-късно още не се е трансформирало в действително дело.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР