Рапърът Йонислав Йотов - Тото за броени часове днес се

...
Рапърът Йонислав Йотов - Тото за броени часове днес се
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Тото изкарва по 80 бона на месец

Рапърът Йонислав Йотов - Тото за броени часове през днешния ден се лиши от някои от най-тлъстите си спонсори в лицето на " Пепси " и хотел " Арте " след абсурда с насилническите изявления на Тити Папазов в неговото предаване. Колко огромен е този удар за водещия и къта ли артистът от " СкандаУ " едра пачка под дюшека - Lupa.bg направи инспекция за своите читатели.

За приходите на Тото можем да съдим преди всичко по личните му думи, защото той постоянно си разрешава непремерени изявления, парадирайки с парите си съвсем като мутра от 90-те години на предишния век. През 2017 година, малко откакто завоюва " ВИП Брадър ", младокът пресметна, че за последните три месеца е изкарал два милиона лв.. 

Тогава това звучеше като изхвърляне, защото дружно с дуетната си половинка Лъчо брадатият артист прибираше по едвам 1000 лв. на присъединяване. Сега цената му е скочила 6 пъти, а съгласно злите  езици върхът му е 17 хиляди с цел да ощастливят абитуриентския бал на невръстна мутреса.



Освен от гореспоменатите " Пепси " и хотел " Арте ", Тото лапа пари и от уискито " Тюламор Дю " и " Самсунг ". Печели и от тениските, които носи по време на предаването си. Монетаризацията от канала му в ютюб, който прави по 200-300 хиляди гледания на подкаст, се равнява на не по-малко от 10 бона на месец.

През 2019-та година " СкандаУ " направиха концерт в Зала Арена Армеец в София, което български рапъри не бяха правили до този миг. Тото направи дуетни песни със Слави Трифонови реализира големи концерти из цялата страна, за това приблизително приходите му за месец са към 80 000 лв.. А в моментите със събития надвишават няколко стотин хиляди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР