Рапърът Станислав Найденов-Спенс и последната му сериозна половинка - Петра,

...
Рапърът Станислав Найденов-Спенс и последната му сериозна половинка - Петра,
Коментари Харесай

Бившата на рапъра Спенс: Изгорях с кредит заради него

Рапърът Станислав Найденов-Спенс и последната му сериозна половинка - Петра, към този момент някогашна, влязоха в изострен виртуален разговор в обществената мрежа, видя HotNews. За напрежението по сред им излиза наяве от оповестен пост от страна на брюнетката, който разисква в резюме връзките им след раздялата. Както постоянно се случва и този път екс-влюбените влизат в спор за имотни придобивки, заеми и финансови неудобства. Не липсват и обстановки с изневери, любовници и впрочем.



"Доживях господин Stanislav Spens Naydenov да ми посвети нещо като рима. Притежавам единствено и само половината от "семейната " ни къща, за която АЗ теглих заем... с цел да живее в нея с една от любовниците си. На какъв брой месеца беше синът ни, като я заведе за пръв път в къщата ни? От заема остават още 7 години... 38 хиляди лв.. Господинът спирал да го заплаща. Нищо ненадейно. Бравос, Спенсче, звезда си! ", написа Петра във Facebook като ползва screen shot от обява на хип-хоп звездата, на която се вижда изхвърлен самун в кофа за отпадък, а над фрагмента се редят думи към някогашната му.



Рапърът побърза да обясни в следствие, че хляба е бил за техния наследник Максим, "но от един татко не се желае самун, желаят се пари единствено ".



За да разкодираме същността на казуса сред двамата, потърсихме коментара им. От досегашната му половинка, с която не са дружно от февруари тази година, разбираме че главната причина за раздялата им са безбройните изневери на Спенснята, който сега даже живее с последната си държанка в общата им къща в провинцията. Петра и Станислав я взели на заем, като половината от сумата за парцела били вложени от нейни спестявания. "Кредитът е на мое име, тъй като той нямаше по какъв начин да тегли поради неприятно кредитно минало. Разбрахме се, че ще изплаща вноските по погасяването му и по тази причина в документите се води съсобственик. Идеята беше да си живеем като семейство, само че взехме, че се разделихме ", обобщава в резюме майката на едно от трите му деца, което сега е на 2 годинки и половина. Изпълнителят на "Писна ми " има още един наследник Найден, който е най-голямото му дете - на 18, както и щерка Дея на 10 от първата му жена Антония, която сега е сполучлив фешън дизайнер. Петра Вълчева пък е приключила логика на психиката, само че работи в областта на цифровия маркетинг и реклама.



"Спенс си търси жена, която няма искания. Която не го пита къде и какво прави, а в това време да го обгрижва, само че най-много да не му задава въпроси ", безапелационна е тя. Семейната идилия сред нея и някогашният радио водещ траяла общо 4 години, като през последните две и половина са и родители. "Изневерите беше една от главната причина да прекратим връзките си. Хващала съм го не един път в крачка. Докато се кълнеше, че друга жена няма да стъпи в фамилната ни къща, то в този момент е с новата си възлюбена в нея ", споделя екс-половинката му. Имотът се намира в Мърчаево и към момента огромна част от нея е във тип на градеж.



Чашата преляла в последните седмици, когато Спенс оповестил, че стопира да заплаща вноските по заема. Относно издръжката, която дава за детето си към Петра, в последните два месеца пропуснал, само че като цяло споделя, че е от дребното татковци, които заплащат издръжките на децата си, най-малко с такива усещане е останала до момента в който живеели дружно.



Екипът на HotNews научи и коя е новата жена в живота на хип-хопъра, а точно това е Зорница Димова. Тя е на към 43 и също има дете от предходна връзка. Работи във компания като шеф бранш "договорни сътрудници и надзор ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР