Рапърът Павел Николов от дуета Pavell & Venci Venc се

...
Рапърът Павел Николов от дуета Pavell & Venci Venc се
Коментари Харесай

Рапърът Павел избяга с гаджето си на село

Рапърът Павел Николов от дуета Pavell & Venci Venc се похвали, че е станал земеделец, видя HotArena.

Той показа няколко фотоси в профила си в Instagram от своето село Крушаре, Сливенско.

От мненията под фрагментите излиза наяве, че Павел и приятелката му – моделът Кристина Нгуен живеят най-вече измежду тази селска идилия през последните шест месеца. Павел реши да замине там поради пандемията. Певецът решил, че така и така няма участия поради пандемията и може да си почине на мира, както и да прекара повече време с баба си, която живее в селото. Старицата била на седмото небе от благополучие, защото освен обгрижвала обичания си внук, ами имала и стабилен асистент в градината.

Павел и Кристина демонстрират, че земеделската работа по никакъв начин не им е непозната. Вижда се, че брюнетката с екзотична красота се е научила да подрязва лозето с ножици, а Павел ловко борави както с мотиката, по този начин и с моторната фреза.

Всичко това той прави гол до кръста (за наслада на многочислените си фенки), демонстрирайки и многото си татуировки.

Някои от почитателите му в обществената мрежа му дават положителния съвет идващия път да не работи на равнищата обут в бели маратонки Nike.

Наскоро Павел показа в изявление, че с родената в село Крушаре българска шампионка в битката – Станка Златева, са трети братовчеди, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР