Рапърът Lil Nas X (Лил Нас Екс) представи преди броени

...
Рапърът Lil Nas X (Лил Нас Екс) представи преди броени
Коментари Харесай

Lil Nas X се забърка в страшен скандал със "сатанински" маратонки, голяма компания заведе дело

Рапърът Lil Nas X (Лил Нас Екс) показа преди броени дни най-новото си скандално видео към парчето " Montero ", в което има доста провокативни моменти, един от които провокира много диспути. Във видеото се вижда по какъв начин Lil Nas X танцува еротично в скута на... Сатаната. Не това обаче провокира страшния скандал, а лимитирана линия маратонки на Lil Nas X, които бяха избрани за " демонски ", а и носят името на дявола.

" Сейтън шуз " (Satan Shoes) бяха пуснати за обмен от компания (бел.ред. името на компанията е MSCHF), профилирана в онлайн разпространяване на артикули от лимитирани серии на избрана дата. За основа на " сатанинските " обувки е послужил модел на доста прочут състезателен бранд, към който са добавени някои отличителни знаци, които са препратки към дявола. Вижда се пентаграм (обърната петолъчка), считан от време на време за демонски знак. По-притеснителното е изказванието, че в подметката на маратонките била инжектирана капка човешка кръв.

Виж още:

По думите на представителите на компанията MSCHF кръвта е била взета от сътрудници на компанията, които обичали да се " жертват в името на изкуството ".

Големият производител на маркови спортни артикули заведе дело против основаната в Ню Йорк компания поради " демонски " маратонки, съдържащи капка човешка кръв. Компанията е завела делото в съд в Бруклин в понеделник - в деня на продажбата на лимитирания модел, от който бяха пуснати 666 чифта, число, също свързвано с дявола.

Виж още:

От желае излиза наяве, че маратонките са създадени без единодушието или разрешението на компанията, която по никакъв метод не е обвързвана с този план, въпреки на обувките да стои тяхното лого. От компанията желаят прекъсване на доставката на маратонките, които бяха продадени в понеделник на цена от 1018 $ за чифт. Компанията също по този начин претендира за компенсации и лихви, без да показва сума.

Представители на рапъра Lil Nas X, който не е ответник по делото, и компания " Ем Ес Си Ейч Еф " (MSCHF) не са дали отговор на молбите за коментар.

Lil Nas X от своя страна показа в Youtube видео, в което се извинява за " сатанинските маратонки ", уловката обаче е, че той въобще не сервира извиненията си, а прави саркастична отпратка към новата си ария.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/lilnasx/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР