Рапърът Кание Уест сподели в Туитър видео, което изглежда го

...
Рапърът Кание Уест сподели в Туитър видео, което изглежда го
Коментари Харесай

Кание Уест уринира протестно върху Грами в Туитър

Рапърът Кание Уест показа в Туитър видео, което наподобява го демонстрира по какъв начин уринира върху златно грамофонче Грами, сложено в тоалетна паница. Това се случи по средата на дрънканица в обществената мрежа, в която той упорства да бъде освободен от договорите си с Universal Media Group и своя издател, Sony/ATV Music Publishing, оповестява “Фокс Нюз ”. 

Досега Уест има 69 номинации за “Грами ” и е спечелил 21, което значи, че сигурно разполага с задоволително титли, а има и непотребни. Все отново не е допустимо да се откри сигурно, кой е индивидът във видеото, нито дали премията е достоверна. 

“Повярвайте ми … АЗ НЯМА ДА СПРА ”, написа Уест в поста.

Това беше последната от няколкото обществени словоизлияния, с които Уест се пробва да се освободи от музикалните си контракти, даже стига до такава степен, да се назова „ новият Мойсей “, който има по-голяма идея - да изведе чернокожите музикални актьори от робството на техните подтиснически контракти. 

“Аз няма да издавам повече музика, до момента в който не приключа договорите си със  Sony и Universal - написа Уест в понеделник. - В името на Бог и Исус “. 

„ Трябва да видя договорите на всички в Universal и Sony … Няма да виждам по какъв начин моите хора робуват ", споделя Уест в следващия си туит. „ Поставям живота си в заплаха за народа си ". 

Във вторник и сряда той продължи от време на време да приканва други актьори да излагат несъответствията в договорите си и да твърди почитателите си, че има свещена задача от Бог.

„ Когато подписвате музикален контракт, вие се отказвате от правата си.  Без мастер лентите (бел. ред. - истинските записи, от които се изготвят новите тиражи на дискове, плочи и други носители) не можете да извършите нищо със личната си музика. Някой различен управлява къде се пуска и по кое време се пуска. Артистите нямат нищо, с изключение на славата, турнетата и всякакви сувенирчета “, написа той в различен туит.

“Свикнахме да се усещаме комфортно без това, което заслужаваме... те ни разрешават да изкарваме малко пари от турнетата - за няколко златни ланци, алкохол, девойки и подправени числа, с които да храним егото си. Но ние не притежаваме мастърите ”, прибавя той. 

„ Моля, всички да ме подкрепите в молитвите си... АЗ СЪМ ЕДИН ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА, А UNIVERSAL НЕ МИ КАЗВА КАКВО СТАВА С МОИТЕ МАСТЪРИ, ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ МОГА ДА СИ ГИ ПОЗВОЛЯ … ЧЕРНИТЕ МАСТЪРИ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ ”, написа той измежду доста  други туитове, преди видеоклипа с фрагментите от тоалетната паница и златното грамофонче.  

“Чудя се дали Universal ще ме потърсят … Заклевам се, че имам и други хрумвания … Аз няма да спра. ЗАКЛЕВАМ съдебна експертиза В БОГ ”, 

Снощи до късно актьорът продължаваше да пуска в Туитър апели към звукозаписните компании да му отговорят, както и към други актьори - да поддържат идеята му. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР