Рапърът Кание Уест, който се кандидатира за президент на САЩ,

...
Рапърът Кание Уест, който се кандидатира за президент на САЩ,
Коментари Харесай

Кание Уест закачи снимка на Путин в дома си

Рапърът Кание Уест, който се кандидатира за президент на Съединени американски щати, продължава да шокира публиката с гръмки изказвания.

Съпругът на Ким Кардашиян показа поредност от невероятни изявления в профила си в Twitter. В една от тях изпълнителят се назовава „ новият оракул Мойсей “, а в друга назовава музикалната промишленост и НБА " Новото иго ".

Той съобщи, че отхвърля да „ спори с чернокожи за лейбъли, които не притежаваме “, добавяйки: „ Трябва да видя договорите на всички в Universal и Sony ".

I need to see everybody’s contracts at Universal and Sony

I’m not gonna watch my people be enslaved

I’m putting my life on the line for my people

The music industry and the NBA are modern day slave ships

I’m the new Moses
— ye (@kanyewest)
Той даже съобщи, че отхвърля да работи по нови части, до момента в който лейбълите, с които има контракти, не анулират отговорностите си по тези съглашения.

43-годишният рапър, който страда от биполярно разстройство, трябваше да пусне албума си Donda: With Child (кръстен на майка му) през юли, само че записите по този начин и не се реализираха.

По-късно Уест разгласява фотография от подготовка по джудо в дома му, на която се вижда портрет на Владимир Путин, който Кание е окачил на стената. Под нея изпълнителят написа: „ Правило №1 - слушайте YE (псевдоним на рапъра и заглавието на осмия му албум) “. Уест не изясни връзката сред фотографията на Путин и това изказване.

Ok this my final tweet of the day... unless I feel like tweeting again
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР