Рапърът Кание Уест даде заявка за президентските избори в САЩ

...
Рапърът Кание Уест даде заявка за президентските избори в САЩ
Коментари Харесай

Кание Уест пак даде заявка за Белия дом

" Рапърът Кание Уест даде поръчка за президентските избори в Съединени американски щати на 5 ноември 2024 година ", написа сп. " Ролинг стоун ".

Певецът отговори позитивно на въпрос дала счита да се кандидатира за Белия дом. Той също съобщи, че е избрал собствен претендент за вицепрезидент. " Това е Майло Янопулос ", сподели Кание Усет, представен от медията.

" Подгласникът на рапъра през 2017 година скандализира Съединени американски щати с думите си, че сексът сред 13-годишно момиче и доста по-възрастен мъж е позволен. През последно време Янопулос бе стажант в екипа на на депутатката от Републиканската партия, излъчила Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, Марджори Тейлър Грийн, напомни изданието.

Заседателката в Камарата на представителите (долната камара на парламента) стана известна с това, че внесе план за отстраняването на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в от власт още в първия ден от ръководството му (21 януари 2021 г.).

Кание Уест даде поръчка за  Белия дом и през 2020 година Тогава той получи 0,04% от гласовете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР