Рапърът Иван Динев Георгиев, по известен като Устата, и инфлунсърката

...
Рапърът Иван Динев Георгиев, по известен като Устата, и инфлунсърката
Коментари Харесай

Звезден скандал! Устата и Ивка Бейбе се хванаха за гушите

Рапърът Иван Динев Георгиев, по прочут като Устата, и инфлунсърката Ива Иванова, известна като Ивка Бейбе влязоха в словесна война, разменяйки си подигравателни реплики.

Престрелката сред двамата се разиграва по време на шоу, видеа от което обикалят TikTok. И в случай че на пръв взор всичко наподобява на подбив, то това напълно не е по този начин. Тон за прехвърчането на искри посред им дава ппровокативната водеща, която стреля първа по изпълнеля, а по-късно той й дава отговор уместно, като визира " болна " тематика.

" Между другото, аз за първи път се виждам с Устата, това е обикновено, тъй като аз в моя подкаст поканвам най-актуалните имена ", изцепва Ивка, намеквайки, че рапърът е към този момент в пенсия.

Певецът обаче не остана задължен на провокативната имитация, отправена към самия него и оставя водещата без думи.

" Ивка БейбИ, в случай че татко ти беше по-внимателен преди години щеше да си в мивка МЕЙБИ ", забива Устата право в задачата, като преди този момент подгрява с подигрвката, че с растежа си Ивка можела да мине права пред бюрото против него. След това майтапите на неин тил продължват с цялостна мощност и Устата още веднъж се стопира на телосложението й.

" Тя е известна с две неща (като има поради тунигованите й гърди). Ивка, пандемията свърши за какво са още обществено дистанцирани, вършат се, че не се познават? Толкова са отдалечени, че всяка е със лично часово време, само че дано да не се майтапим на гърба на Ивка, въпреки всичко там са гърдите й! ", шеговито споделя дуетната половинка на попфолк певицата Софи Маринова в шлагера " Ти си бурята в сърцето ми ", подновявайки подигвките, на които беше подложена в нета поради бюста си Ива, написа " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР