Рапърът 100 кила постигна победа срещу хакерите, които го изнудваха.

...
Рапърът 100 кила постигна победа срещу хакерите, които го изнудваха.
Коментари Харесай

Как рапърът 100 Кила победи хакери, които го изнудваха?

Рапърът 100 кила реализира победа против хакерите , които го изнудваха. Преди няколко дни ви разказахме по какъв начин профилът му в Инстаграм беше хакнат, а причинителите желаеха биткойни с цел да му го върнат.

Певецът описа по какъв начин е комуникирал с изнудвача

Профилът на Явор Янакиев в Инстаграм към този момент е под контрола на рапъра и неговия екип. А фотосите и клиповете на жена, демонстрираща първокласен метод на живот, които бяха качени от хакерите, към този момент са в историята.

„ Общо взето всичко е наред, всичко е в границите на естественото. Ние сме притежатели на профила и продължаваме да го поддържаме. Като на всички мои почитатели, както и на новите, ще им кажа, че сме се погрижили да имаме строга и готина стратегия, с която да задържаме вниманието в профила на всички, като и продължаваме да споделяме с безусловно всички консуматори с цел да можем да знаем, че връзката е топла и че няма ботове “, сподели пред bTV рапърът.

Обвинени са Кристиян Бойков и шефът му Иван Тодоров от „ ТАД груп “

Той изясни, че профилът е върнат посредством екипна работа от експерти.

„ По канала, който е посочен в платформата – help, support I report. Това бяха трите думи, основните. Успяхме да реагираме бързо благодарение на екипа на Инстаграм и на екипа на Facebook, за което доста им благодаря. Поздрави от Килата “, добави Явор Янакиев.

Рапърът е безапелационен, че не е плащал нищо на хакерите и не е изпълнявал никакви техни стремежи.

След като си върна профила в Инстаграм, взети са ограничения повече повече да не бъде хакван.

„ Вързахме куче, обадихме се на съседка и оставихме едната лампа да свети постоянно, както са ме учили “, сподели през смях 100 Кила.

Преди три месеца уеб сайтът беше още веднъж нападнат, като тогава отговорност пое съветската хакерска група KillNet

Рапърът има и обръщение към индивида, който хакна профила му в обществената мрежа: „ Имам ария по тематиката, тя се споделя „ Аз съм 6 “ и е непосредствено послание към този човек, който ми хакна профила, нали помните какъв беше припева: „ Целувки за тебе, тебе, тебе и тебе ", като да речем смени думата целувки “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР