Рано сутринта вчера, около 05:40 часа, до пожарната във Варна

...
Рано сутринта вчера, около 05:40 часа, до пожарната във Варна
Коментари Харесай

Дрехи и обувки изгоряха в магазин във Варна, възрастен мъж пострада в пожар край Провадия

Рано сутринта през вчерашния ден, към 05:40 часа, до пожарната във Варна е получен сигнал за пламнал магазин за облекла и обувки, намиращ се на ул. «Акад. Игор Курчатов». Причината за случая още се обяснява.

Нанесени са обилни материални вреди по стоката и оборудването на магазина – мебели, стелажи и щендери, стока на стойност към 50 000 лева, опушени са 400 кв. м стени. За благополучие потърпевши хора няма. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Отново през вчерашния ден, към 10:55 часа, е пламнала стая от вила, намираща се във вилна зона на гр. Провадия. Причината за случая е погрешно потребление на отоплителен апарат. Опушени са 30 кв. м стени. При пожара е потърпевш 78-годишен мъж, който е вдишал пушек.

По-късно, към 17:20 часа, е получен сигнал за пожар в електрическата апаратура на дирек от уличното осветяване, намиращ се в Златни пясъци. Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване. Унищожен е 1 м електрически кабел.

Вчера вечерта, към 21:35 часа, както и през нощта към 00:15 часа, варненските огнеборци са гасили два пожара в ПВЦ контейнери, намиращи се в ж.к. «Чайка»  и ул. «Цар Асен I» във Варна. Няма потърпевши хора. Причините за случаите се обясняват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР